HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail


Kezdőoldal > Medencefedés

Medencefedés, medencefedések 

Polikarbonát Medencefedés

A polikarbonát medencefedések igen népszerűek ma Magyarországon, és jótékony hatásuk révén nagymértékben meg tudják hosszabbítani a fürdési szezont a kültéri medencéknél, hatékonyan segítik a mendece vizének felmelegedését,  valamint védi medencénk belső szerkezetét és alkatrészeit az időjárási viszontagságoktól, kosztól, portól, stb..   Valamint biztonsági célt is szolgálnak a kisgyermekek védelmét tekintve.

A medencefedések esetén használt legnépszerűbb technológia a Polikarbonát medencefedés alkalmazása.
Többféle kivitelben, ( légcellás, vagy tömör polikarbonát lapok  ) eltolható, vagy fix medencefedések, íves, félkör, kombi stb. kivitelek közül választhatunk.

Léteznek alacsony, félmagas és magas típusok, számos méret- és formavilágban, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő típust.
 

Árakkal kapcsolatban annyit tudunk általánosságban elmondani hogy a polikarbonát medencefedés ára négyzetméterenként 40-55.000 Ft+Áfa  áron valósítható meg típustől kiviteltől függően, tehát érdemes jól átgondolni mennyi területet is szeretnénk lefedni...

Cégünk két kiváló gyártó termékeit értékesíti, és a fedések telepítését, felszerelését is vállaljuk természetesen !
 

Kérje kollégánk segítségét a (+36-1) 363 2361-es telefonszámon, és látogasson el irodánkba hogy segíteni tudjunk a megfelelő fedés kiválasztásában, hogy hosszú távon örömét lelje benne - a hatékonyságot, esztétikát, és kedvező árat figyelembe véve.

Miért előnyösek a polikarbonát medencefedések ?

 • használatával az év háromnegyed részében élvezhetjük kültéri medencénket
 • a jó hőszigetelő képessége miatt segít a medencénk felfűtésében, és annak hőntartásában
 • segít a medencénk tisztán tartásában, így kevesebb időt kell tölteni annak védelméért
 • Védelmet nyújt a gyerekek nemkívánt vízbe esése ellen.
   

Választható típusok:

 

STAR, STAR PLUS medencefedés - alacsony kivitel
 

Szélesség: 3,5- 7,5 m között

Magasság: 0,8 - 1,4 méter között (szélességtől függően)
 

A medence vizét az üvegházhatás segítségével felmelegíti, csökkenti a vegyszerfelhasználást, és zárhatóságával védi a gyerekeket. A STAR medencefedés típusok kosárgörbe keresztmetszetének köszönhetôen szélességükhöz képest lapos építésűek. A modell térbeli visszafogottságával elkerülhetô, hogy a medence hivalkodóvá vagy túl hangsúlyossá váljon a kertben. A STAR medencefedés típus légkamrás polycarbonát, a STAR PLUS tömör SAN üvegezéssel készül. Szuperlapos sínpályával és automata hosszpozicionálóval szállítjuk.
 

 

SUN és SKY Medencefedés
 

Szélesség: 3,0- 8,0 méter között

Magasság: 1,1 - 3,0 méter között (szélességtől függően)

Szabályos körív keresztmetszetű medencefedés típusok. A SUN medencefedés típusokat légkamrás polycarbonáttal, a SKY-t átlátszó tömör SAN lemezzel üvegezzük. A SUN és SKY medencefedés modelleket alapkivitelben szuperlapos sínpályával szállítjuk 6 méteres fesztávolságig, 6 méter felett lapos sínpályára gyártjuk, ami 20 mm magas

 

VISUAL medencefedés típus
 


Szélesség: 3,0- 5,5 méter között

Magasság: 0,6 - 1,2 méter között (szélességtől függően)

A VISUAL medencefedés modellt modern formavilág, elegancia, visszafogott megjelenés jellemzi.
A szerkezeti magasság igény szerint mérsékelten alacsony, vagy egészen ellaposított formában is rendelhető. Az alacsony magasságot a VISUAL tartóbordáiban kialakított könyökszerkezetek biztosítják. Az üvegezéshez használt tömör SAN lemezeket a törésvonalban melegen hajlítjuk.

A VISUAL medencefedés modell alapkivitelében az egyik végfal félben felhajtható, a medencefedés akadálytalan gördítése érdekében. Kiegészítôként a legnagyobb mozgatható szegmensre oldaltolóajtó rendelhető.
Szuperlapos sínpályával és automata hosszpozicionálóval szállítjuk. E típusnál is, a szegmensek kulcsal zárható kivitele, illetve az eltolható oldalajtók opcionálisan rendelhetôk.

 

ON-ROLL - sínpálya nélküli medencefedés
 

Szélesség: 3,0- 8,0 méter között
Magasság: 1,1 - 3,0 méter között (szélességtől függően)

Az onRoll medencefedések különlegessége, hogy sínpálya nélkül, a medence körül kialakított járófelületen szabadon gördíthetők, és ugyanúgy mint sínpályás társaik teleszkopikusan nyithatók – zárhatók. A SUN onRoll medencefedés típusok szegmensei csapágyazott kerekeken könnyedén gördíthetők, a medencét körülvevő járófelületen. A viharvédelem a szegmensek egyenkénti rögzítésével tökéletesen megoldott.

Fontos! A járófelületnek teljesen síknak kell lennie a medencefedés megfelelő mozgatásához.

 

HARMONIE és HARMONIE PLUS medencefedések

 

Szélesség: 4,0- 7,5 méter között

Magasság:2,1 - 2,5 méter között
(szélességtől függően)

A HARMONIE medencefedés modellt és a nagyobb szerkezeti magassággal rendelkező típusokat azoknak terveztük, akik a medencefedésben fürdőzés előtt vagy után hosszabb-rövidebb időt kényelmesen szeretnének eltölteni.    A HARMONIE medencefedést 6 m-es fesztávig szuperlapos sínpályával (12 mm), a szélesebb kivitelű változatukat lapos sínpályára (20 mm) szereljük.  A HARMONIE medencefedés típusok végfalait nyílóajtóval vagy tolóajtóval szereljük fel. Opcionálisan a legszélesebb mozgó szegmensre oldaltolóajtó is rendelhető. A HARMONIE medencefedés típusokat légkamrás PC-vel, a HARMONIE PLUS típusokat tömör SAN üvegezéssel gyártatjuk.


 

PRACTIC asszimetrikus medencefedés

 

Szélesség:4,0- 8,0 méter között

Magasság:2,0 - 3,0 méter között
(szélességtől függően)

A PRACTIC medencefedés modellt aszimmetrikusan megemelt enyhén hajló sík oldalfallal gyártjuk.
A szerkezeti magasság az oldalfal mentén biztosítja a medence hosszirányú járhatóságát. A medencefedés zárt állapotában nyíló vagy tolóajtón keresztül léphetünk a PRACTIC típus tágas belsô terébe. Alapkivitelben a PRACTIC medencefedés típus légkamrás polycarbonát felülettel készül. Gyakran a végfalakat és a sík oldalfalakat opcionálisan tömör SAN üvegezéssel rendelik.

 

LOK medencefedés

 


Szélesség:4,0 - 7,5 méter között

Magasság:2,0 - 2,6 méter között
(szélességtől függően)

A LOK (lokomotív) medencefedés modellt vevőink fantáziája szülte. A LOK medencefedés, egy HARMONIE és egy SKY típus összeépítéséből konstruált sokoldalúan hasznosítható szerkezet. Az összeépítés eredményeként tágas előteret nyerünk úgy, hogy a medencefedés kertben elhelyezkedô térbeli tömege nem válik zavaróan naggyá. Alapkivitelben tömör SAN üvegezéssel készül és jellemzően szuperlapos sínpályával szállítjuk. A LOK medencefedés típus itt bemutatott szerkezeti megoldása csak egy a sok lehetséges variáció közül. Kívánságra jelen katalógusban szereplő modelljeinkből, amennyiben az összeépítést a típus jellege megengedi, tetszőleges konstrukció rendelhető.

 

PROFESSIONAL medencefedés
 

Szélesség:4,0- 8,0 méter között

Magasság:2,0 - 3,0 méter között (szélességtől függően)

A PROFESSIONAL medencefedés modell nagyvonalú belsô tere igazi fürdőcsarnokot varázsol a medence fölé. A típus négyoldali szabad körbejárhatóságot biztosít az úszómedence környezetében. A végfalakra nyíló vagy tolóajtók illetve a legnagyobb szegmense oldaltolóajtó is rendelhetô. Alapkivitelben a PROFESSIONAL típus légkamrás polycarbonát felülettel készül. Gyakran a végfalakat és a sík oldalfalakat opcionálisan tömör SAN üvegezéssel rendelik. A PROFESSIONAL medencefedés típusoknál az íves tetőpanel és a sík oldalfal találkozásánál nagy teherbírású sarokmerevítést alkalmazunk. A sarokmerevítôk rozsdamentes acélból lézervágással készülnek.

 

CREATIVE - falhoz szerelt medencefedés

 

Szélesség: 4,0- 7,0 méter között

Magasság: 2,2 - 2,8 méter között
(szélességtől függően)

A házi úszómedencék egy része követelnül a ház mellé a teraszba integrálva vagy valamilyen falazat közelébe épül. A medencék fedése ilyenkor nem oldható meg tetszetôsen az eddig ismertetett típusokkal. A CREATIVE medencefedés típust kifejezetten az ilyen esetekre, a falazattal történô összeépítésre fejlesztettük.

A CREATIVE medencefedések készülhetnek fix kivitelben, mint az ábrázolt fedésen is látható, nagy felületen nyitható tolóajtókkal. Másik lehetôség, a teleszkópikusan nyitható zárható megoldás. Ebben az esetben a falra helyezett sínpályák szereléséhez a fal védelme érdekében speciális bádogozást kell készíteni, amelyhez pontos dokumentációt szolgáltatunk.

 

ORION - nagy fesztávú medencefedés

 

Szélesség: 5,0- 12,0 méter között

Magasság: ~2,4 - 3,3 méter között (szélességtől függően)

A legújabb ORION márkanevű termékünk igazi nehézfiú a medencefedés típusok között. Az Orion jelenlegi egyik csúcstermék, mely 12 m-es fesztávig rendelhető.

Sínpálya nélküli, teleszkópikusan nyitható zárható medencefedés, függőleges oldalfalakkal. Mérettől függően ajánljuk kézi vagy motoros mozgatással. Az önnálóan mozgatható szegmensek hossza 2,2 m, ezért a 12,5 m-nél hosszabb medencefedéseknél javasoljuk a szegmenseknek a medence két végén történő gyűjtését.

Az ORION-ból rendelhető legnagyobb hosszúságú medencefedés  mérete 22-24 m.

 

GALAXY - FIX telepítésű medencefedés

 

Szélesség: 5,0- 10,0 méter között

Magasság: 2,4 - 3,3 méter között (szélességtől függően)

A medencefedések vadonatúj modellje, amely merőben új koncepciót valósít meg a fedéstechnikában. A GALAXY medencefedés típus nagy teherbírású alumínium profilrendszere 10 m-es fesztávolságig kínál megoldást.

A GALAXY fix telepítésű teleszkópikusan nem mozgatható típus, de a fedés teljes hosszában, az oldalak mentén 2 m-es magasságig nyitható. Az ívben feltolható ajtók nyitása két fokozatban történik, így lehetőség van a medence tér szellőztetésére oly módon, hogy a fedés 1,10 cm-es magasságig zárt marad, megvédve a gyerekeket és a háziállatokat a nyitott vízfelülettől.

A GALAXY medencefedés modell nyitott állapotában sem sín, sem küszöb nem zavarja a közlekedést. Az ívben feltolható tolóajtók nyitása után, a fedés összképe légies,  nagyvonalú optikai környezetet teremt a medence fölött.


Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk - milyen medencefedést ajánlunk Önnek.

Ingyenes személyes konzultációra szeretettel várjuk Önt munkanapokon Irodánkban ! Időpont egyeztetéshez hívja kollégánkat: a (+36-1) 363 2361-es telefonszámon !


THERMO medencefedés:

Medence fedés, thermo medence fedés

 

Alacsony, tájba simuló, kosárgörbe keresztmetszetű, 10mm-es polycarbonat  üvegezéssel  készített medencefedés típus.
A THERMO medencefedés típusok fontosabb tulajdonságai:

 • Nagyszilárdságú alumínium profilrendszer
 • Standard színválaszték: natúreloxált, vagy fehér (RAL 9010) illetve moha zöld (RAL 6005) porfestett
 • 4 mm vastag, tömör, üvegszerűen átlátszó, vagy halványkék SAN lemez üvegezés vagy 10 mm vastag, üregkamrás polycarbonat üvegezés
 • Felhajtható, vagy fix az elemmel együtt elgördíthető homlok-és végfal
 • Alapkivitelben mindegyik fedéstípusnál mindkét végfal levehető
 • 14mm-es lapos sínpályára építhető
 • Szélesség: 3,0 - 9,0 méter között
 • Magasság: 0,8 - 1,65 méterig (szélesség függvényében)


OPTIC medencefedés:

Medence fedés, optic medence fedés

 

Extra alacsony, tájba simuló, kosárgörbe keresztmetszetű, 4mm-es SAN üvegezéssel készített medencefedés típus.
A Optic medencefedés típusok fontosabb tulajdonságai:

A PIACON TALÁLHATÓ EGYIK LEGALACSONYABB MEDENCEFEDÉS!

 • Nagyszilárdságú erősített  alumínium  profilrendszer
 • Standard színválaszték: natúreloxált, vagy fehér (RAL 9010) illetve moha zöld (RAL 6005) porfestett
 • 4 mm vastag, tömör, üvegszerűen átlátszó, vagy halványkék SAN lemez üvegezés
 • Felhajtható, vagy fix az elemmel együtt elgördíthető homlok-és végfal
 • Alapkivitelben mindegyik fedéstípusnál mindkét végfal levehető
 • 14mm-es lapos sínpályára építhető
 • Szélesség: 3,0 - 6,0 méter között Magasság: 0.40 méter

SUPER medencefedés:

Medence fedés, SZUPER medence fedés

Körív keresztmetszetű, 10mm-es üregkamrás polycarbonat üvegezéssel készített medencefedés.                 
A SUPER medencefedés típusok fontosabb tulajdonságai:

 • Nagyszilárdságú alumínium profilrendszer
 • Standard színválaszték: natúreloxált, vagy fehér (RAL 9010) illetve moha zöld (RAL 6005) porfestett
 • Opcionális színválaszték bármilyen RAL szín (felár ellenében)
 • 10 mm vastag, üregkamrás polycarbonat üvegezés
 • Felhajtható, vagy fix az elemmel együtt elgördíthető homlok- és végfal
 • Alapkivitelben mindegyik fedéstípusnál mindkét végfal levehető
 • 14mm-es lapos sínpályára építhető
 • Szélesség: 3,0 - 9,0 méter között
 • Magasság: 1,1 - 3,4 méter között (szélesség függvényében)


SUPER PLUS medencefedés:

Medence fedés, SZUPERPLUS medence fedés

Magasított előterű  medencefedés változat, az előtér magasított RELAX keresztmetszetű.
A SUPER PLUS medencefedés típusok fontosabb tulajdonságai:

 • Nagyszilárdságú alumínium profilrendszer
 • Standard színválaszték: natúreloxált, vagy fehér (RAL 9010) illetve moha zöld (RAL 6005) porfestett
 • 4 mm vastag, tömör, üvegszerűen átlátszó, vagy halványkék SAN lemez üvegezés  vagy 10 mm vastag, üregkamrás polycarbonat üvegezés
 • Felhajtható, vagy fix az elemmel együtt elgördíthető homlok-és végfal
 • Alapkivitelben mindegyik fedéstípusnál mindkét végfal levehető
 • 14mm-es lapos sínpályára építhető
 • Szélesség: 4,0 - 7,5 méterig
 • Magasság: 2,0 - 2,6 méterig


RELAX medencefedés:

Medence fedés, RELAX medence fedés

Magasított kivitelű, kosárgörbe keresztmetszetű, SAN üvegezéssel vagy üregkamrás 10mm-es polycarbonat üvegezéssel készített medencefedés.

A RELAX medencefedés típusok fontosabb tulajdonságai:

 • Nagyszilárdságú alumínium profilrendszer
 • Standard színválaszték: natúreloxált, vagy fehér (RAL 9010) illetve mohazöld (RAL 6005) porfestett
 • 4 mm vastag, tömör, üveg­szerűen átlátszó, vagy halványkék SAN lemez üvegezés vagy 10 mm vastag, üregkamrás polycarbonat üvegezés
 • Felhajtható, vagy fix az elemmel együtt elgördíthető homlok-és végfal Alapkivitelben mindegyik fedéstípusnál mindkét végfal levehető
 • 14mm-es lapos sínpályára építhető
 • Szélesség: 4 - 7,5 méter között
 • Magasság: 2,2 - 2,6 méterig (szélesség függvényében)


DIMENSIO medencefedés:

Medence fedés, DIMENSIO medence fedés

Magasépítésű egyik oldalon döntött közte átívelő donga,  10mm-es polycarbonáttal. Elegáns pavilon, üregkamrás polycarbonat vagy SAN üvegezéssel készített medencefedés.
A DIMENSIO medencefedés típus fontosabb tulajdonságai:

 • Nagyszilárdságú alumínium profilrendszer
 • Standard színválaszték: natúreloxált
 • 4 mm vastag, tömör, üveg­szerűen átlátszó, vagy halványkék SAN lemez üvegezés, ill. 10mm vastag, légkamrás polycarbonat üvegezés
 • 10 mm vastag, víztiszta polycarbonát üvegezés
 • Felhajtható, vagy fix az elemmel együtt elgördíthető homlok- és végfal
 • Alapkivitelben mindegyik fedéstípusnál mindkét végfal levehető
 • 14mm-es lapos sínpályára építhető
 • Szélesség: 4 - 8 méterig
 • Magasság: 2,2 - 2,7 méterig (szélesség függvényében)


ACTIVE medencefedés:

Medence fedés, ACTIVE medence fedés

Magasépítésű Szimmetrikus mindkét oldala döntött Közötte átívelő donga keresztmetszetű nagyon elegáns pavilon,10mm-es polycarbonát (oldalfalak opcionálisan 4 mm-es SAN) üvegezéssel készített medencefedés.
Az ACTIVE medencefedés típus fontosabb tulajdonságai:

 • Nagyszilárdságú alumínium profilrendszer
 • Standard színválaszték: natúreloxált
 • 10 mm vastag üregkamrás polycarbonat üvegezés (oldalfal opcionálisan 4mm-es SAN)
 • Felhajtható, vagy fix az elemmel együtt elgördíthető homlok-és végfal alapkivitelben mindegyik medencefedés típusnál mindkét végfal levehető
 • 14mm-es Lapos sínpályára építhető
 • Szélesség: 4 - 8 méterig
 • Magasság: 2,2 - 2,7 méterig (szélesség függvényében)


Kérjük  vegye fel velünk a kapcsolatot , hogy segíthessünk - milyen medencefedést ajánlunk Önnek.

Ingyenes személyes konzultációra szeretettel várjuk Önt munkanapokon Irodánkban ! Időpont egyeztetéshez hívja kollégánkat: a (+36-1) 363 2361-es telefonszámon !


 Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
Medencefedés
medence fedés
medence fedés
medence fedés
medence fedés
medence fedés
medence fedés
medence fedés
medence fedés
medence fedés
medence fedés
medence fedés
medence fedés
Azonnali üzenetküldő
Az Ön neve:
Az ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma (ajánlott):
Egyéb szöveges leírás a termékekről:
 
Kép frissítése
Biztonsági kód: