HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail


Kezdőoldal > Élményelemek, komfortnövelők

Medence élményelemek, komfortnövelők 


Élményelemek A medence értékét nagyban emelő, használatát sokkal komfortosabbá tévő berendezések gyűjtőneve, melyekkel igazán különlegessé, és élvezetesebbé tehetjük pihenésünket.

Szűrő-forgató berendezések:

medence szűrő medence szűrő, vízforgató

Alap gépészet. Ez minden medence, masszázsmedence nélkülözhetetlen eleme.

A tiszta higiénikus fürdővíz alapkövetelmény, melyet a szűrő-forgató berendezés tud számunkra biztosítani a megfelelő vegyszerezéssel együtt. A medence vízkezelésének egyik legfontosabb folyamata a víz szűrése, forgatása. Minden medencébe, és uszodába szükségeltetik ilyen szűrő-forgató berendezés beépítése, ha hosszú távon szeretnénk tiszta, higiénikus, egészséges vízben fürdőzni. Éppen ezért a medence építésénél igen-igen nagy gondossággal kell kiválasztani (szakember segítségével) a medence méretéhez, használatához leginkább megfelelő gépészeti berendezést.

A gondosan megtervezett és beépített szűrő-forgató berendezés megfelelő vegyszerezéssel együtt garantálni fogja számunkra az egészséges fürdőzést egy tiszta víz környezetében...

Alap szűrő forgató rendszer Működés elve:

A szűrő a medencetérből szkimmer, és / vagy fenékürítő segítségével elszívja a vizet a medencéből. A beszívott szennyeződésekkel teli vizet a szűrő a benne levő szűrőrendszer (papírszűrő, vagy homokszűrő) segítségével megszűri, és a megtisztított (és esetleg fűtött) vizet visszajuttatja a szivattyú segítségével a medencébe. Mivel ez a folyamat állandó, a medence terében lévő vízszint nem változik a berendezés működése során. Ezen szűrőberendezéseket időnként tisztítani kell, de ezen tisztítási folyamat nem igényel különösebb szakértelmet, és néhány perc alatt elvégezhető. A korszerű technológia lehetővé teszi, hogy ezen berendezések automatikusan működjenek, tehát a ki-és bekapcsolást, valamint a medence fűtését felügyelet nélkül lehet üzemeltetni...
 

Ellenáramoltató berendezés:

medence ellenáramoltató, vízforgató medence ellenáramoltató, vízforgató

Ez egy olyan berendezés, mely a medence egyik hosszanti végébe kerül beépítésre. Működés közben egy olyan vízáramlatot generál a medence vizében, hogy a géppel szemben úszó ember úszását megnehezíti, ezáltal egy saját magánmedencében is megvalósítható a folyamatos úszás élménye. Tehát hullámot, erős vízáramlatot biztosít a medencében annak, aki a géppel szemben próbál úszni.

Az ellenáramoltató berendezés többféle kivitelben, erősségben rendelhető, így a masszírozás funkciótól egészen a gyorsúszásig alkalmasak lehetnek a kívánt használatra. Többségében 380V-al működnek, de vanak 230 V-al működő típusok is, így szinte mindenki számára elérhetőek e gépek.

Az ellenáramoltató berendezés lehet előre ( medence építésekor ) beépített típus, vagy pedig utólagosan partra szerelhető úgynevezett belógatós típusú ellenáramoltató, mely azoknak jelenthet megoldást ,akiknek medencéjében építéskor nem került bele e gépészet, de mostmár szeretnék élvezni e berendezés nyújtotta előnyöket.

Medencefűtés

medence fűtés


Ön jéghideg vízben szeret fürödni? Ugye, nem. Nos éppen ezért van szükség a medence vizének fűtésére.


A fűtést leggyakrabban 2 féle módon oldhatjuk meg:

  • A medence vizét a ház kazánjáról hőcserélő segítségével fűtjük.
  • Egy elektromos fűtőberendezés kerül a gépészetbe, és felmelegíti a rajta átfolyó vizet.

Továbbá lehetőség van napelemes fűtésre, hőszivattyús megoldásra is.

E környezetkímélő technológiák egyre nagyobb szerepet kapnak az épülő medencék tervezésekor, megépítésekor.
A kezdeti magasabb beruházást ellensúlyozzák az alacsony üzemeltetési költségek, így hosszabb távon megtérülnek ezen befektetések.

A medence fűtéséről bővebben a Medencefűtés / Páramentesítés menüpont alatt olvashat.

A megfelelő fűtési mód kiválasztásához kérje kollégánk segítségét !

Vízköpő, nyakzuhany, nyakmasszázs

Medence vízköpő

Milyen csodálatos érzés, amikor elmegyünk egy wellness szalonba, és a nyakunkat, testünket masszíroztatjuk egy reánk zúduló vízsugárral.  Ezt a csodálatos érzést varázsolhatjuk a vízköpőkkel otthonunkba. Többféle kivitelben, igény szerinti teljesítménnyel kényeztetheti magát az általunk kínált vízköpőkkel.  Léteznek íves és szögletes kivitelű vízköpők. Van, amelyik vékony, míg van, amelyik széles vízsugárral kényeztet minket. A vízáramlatot külön szivattyú biztosítja.
 

Medence Világítás:

Medence világítás

Nincs is csodálatosabb, mikor egy csendes nyári estén, a kertünkben levő medencénél felkapcsoljuk a világítást, és a víz fényjátéka cikázik testünkön. Káprázatos látványt nyújtva méltán állíthatjuk, hogy megéri a pénzét...!

Ezen világításoknak nemcsak esztétikai szerepe van, hanem a biztonságos esti-éjszakai fürdőzést is elősegíti.

A világításról bővebben a Medencevilágítás  menüpont alatt olvashat.

Cégünk bármilyen egyedi élményelem megvalósításában, beépítésében segítségére lesz Önnek !

Keressen minket bizalommal !


Medence világításAzonnali üzenetküldő
Az Ön neve:
Az ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma (ajánlott):
Egyéb szöveges leírás a termékekről:
 
Kép frissítése
Biztonsági kód: