HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail


Kezdőoldal > Cégünkről

Cégünkről 

Gyurcsán  uszodatechnika - A MAGÁNMEDENCE - SPECIALISTA MÁR TÖBB, MINT 30 ÉVE...

Kedves Látogató!

Gyurcsán Uszodatechnika - úszómedence, kerti medenceA Gyurcsán Uszodatechnika weboldalát látja. Köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával.

1975 óta foglalkozunk medencék építésével.
Úgy gondoljuk, ez önmagáért beszél...

Több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal sok száz megépített medencével és gépészettel büszkélkedhetünk, melyek napjainkban is sikerrel üzemelnek.

A kezdetek kezdetén elsők között vettünk részt a magyarországi uszodatechnikai piac megteremtésében, fejlődésében, mely azóta lényeges változásokon ment át.

A 80-as 90-es években saját gyártású gépészettel is rendelkeztünk, mára viszont a legkiválóbb gyártók és kereskedők termékeit kínáljuk megrendelőinknek az eltérő igényeket figyelembe véve. Egyedi gépeket, vízköpőket, masszázsmedence-állomásokat, stb. is gyártunk az egyéni igényekhez megfelelően.

Magas szaktudásunknak, tapasztalt szakember - és szerelőgárdánknak köszönhetően probléma-mentesen és megbízhatóan végezzük el a reánk bízott feladatokat - rövid határidők mellett -, és az általunk megépített medencék gondtalan üzemelését hagyjuk magunk után referenciaként immáron hosszú-hosszú évek óta...

Válassza Ön is a 30 éves tapasztalatot!

Várjuk szíves megkeresését.

 

Filozófiánk a minőség

Ez vezérel minket a munkánk során.

A tervezéskor, a kivitelezéskor, és az utómunkálatok során egyaránt.

Cégünk olyan gépek, szerelőanyagok, és alkatrészek gyártását- beszerelését vállalja, melyek megfelelnek a magas minőségi követelményeknek, így a berendezések hosszú éveken át problémamentesen üzemelnek.

Nagy figyelmet fordítunk a megrendelő pontos és korrekt tájékoztatására, hogy már egészen a tervezéstől tisztában legyen a megrendelni kívánt medence, gépészet és egyéb élményelemek funkciójával, működésével, és a legfontosabb tudnivalókkal. A megépített medencékhez szakszerű karbantartási javaslatokat adunk, és néhány egyszerű lépésben megmutatjuk Önnek, hogyan is ápolhatja, és óvhatja meg medencéjét, a gondtalan és stressz-mentes üzemeltetés érdekében.

Mindezek elégedett ügyfeleket, sikeres üzletmenetet, és csodálatos medencéket eredményeznek nap-nap után, mely öröm megrendelőinknek, és nekünk is egyaránt.